Alle genoemde prijzen voor de springkussens zijn inclusief alle benodigde materialen als blower, verlengsnoer enz... ,  brengen en halen in Maas en Waal, En binnen een rij-aftand van 20 km. Daarbuiten word 80 cent per km gerekend. Ook het opzetten en afbreken zit bij de prijs inbegrepen. U komt dus nooit voor dure verassingen te staan wanneer u daadwerkelijk een springkussen huurt.  

 

 SPRINGKUSSENS 

Springkussen Combo Jungle

Dit zeer leuke springkussen is geschikt voor jong en oud. Door de combinatie van een glijbaan en een groot springvlak geeft deze zeker uren springplezier!

De afmetingen zijn 7,2 x 4 x 4 m. Prijs is € 140 ex BTW per dag, en € 169,4 incl BTW per dag

 

 

Springkussen Mini Kasteel

Dit springkussen is voor de wat kleinere kinderen. Erg leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of een buurtfeest. En door zijn geringe afmetingen kan hij bijna overal worden geplaatst!

 De afmetingen zijn: 4 x 3 x 2,8 m. De prijs is € 80 ex BTW en € 96,8 incl BTW per dag.

 


Softbungee Trampoline

 

Deze opblaasbare bungee trampoline is erg uniek. Doe de voor en achteruit salto en spring zo hoog als je wilt, want vallen kun je niet. De bungee trampoline word eenmalig opgeblazen en heeft daarna geen stroom meer nodig en is daarom ook nog eens erg zuinig in het stroomverbruik. Hoog is hij zeker maar door zijn geringe afmetingen in de breedte neemt deze erg weinig ruimte in beslag. Geschikt voor kinderen tot ca. 60kg. Doordat deze bungee trampoline geen mechanische onderdelen heeft kunt u deze zelf begeleiden en scheelt dat aanzienlijk in prijs vergeleken met andere bungee trampolines! Ook te huur met begeleiding. We hebben er 2 in ons assortiment dus ook voor de grotere feesten en evenementen geschikt!

De afmetingen zijn 3,5 x 3,5 x 5 m. De prijs is € 100 ex BTW en € 121 incl BTW per dag.


 

 Stormbaan 17,5m

 

Deze stormbaan geeft gegarandeerd uren speelplezier. Met zijn 17,5 meter lengte en ruim 6 meter hoogte is dit een echte aanrader voor elk feest of evenement. Dankzij de veiligheidsnetten rondom de hele stormbaan is deze ook zeer veilig voor zowel jong als oud.

De afmetingen zijn 17,5 x 3,6 x 6,3 m. De prijs is € 240 ex BTW en € 290,40 incl BTW per dag.